Hvilken fatburner er best for å gå ned i vekt fort?

Spørsmålene om hvilken fatburner som er best for å gå ned i vekt renner inn, men hvor gode er egentlig disse produktene? Her får du svaret på hva du skal se etter!

En fatburner er et kosttilskudd, som skal øke mengden fett kroppen bruker slik at du går raskere ned i vekt. I alle fall i teorien.

Effekten til en fatburner avhenger av mengden koffein, som er sentralstimulerende. Skal du ha noe som virkelig fungerer bra, så må du ha store doser med koffein eller sterkere. Sistnevnte er (heldigvis) reseptbelagt i Norge, og du får det ikke fordi du vil ned i vekt!

Av andre virkestoffer, så er det jo en del som kommer å går. Fellesnevneren for dem er at de har svært liten effekt, om noen. Det tredje problemet er at tilskudd selger bedre, når de har fler ingredienser. Det betyr også at dosene blir for lave til å kunne kalles “terapeutiske”.

Resultatet er at en ekstra time på ellipse i uka, vil trolig gi større effekt på kroppsfettet. (Hvis ikke løper du intervaller i 3 uker, for å få opp kondisen først)

Effekten av å bruke fatburner

Den største effekten av å bruke fatburner, er nok at man “tar seg mer sammen” på mat og trening. Man har jo trossalt investert i en fatburner, så da må man jo få valuta for pengene. Resultatet er at mange opplever å gå raskere ned i vekt, men feilaktig tilskriver dette til fatburneren.

Hva med kaloriunderskudd?

Kaloriunderskudd fungerer alltid. Til dags dato er det ikke en eneste person som ikke har gått ned med kaloriunderskudd , når de blir fulgt opp 24\7. (google metabolic ward eller metabolic chamber)

Dette hørtes sikkert vanvittig provoserende ut, men det er helt sjukt hvor flinke vi er til å “glemme” eller “feilmåle”. Jeg gjør det selv, og har jobbet med dette både i spesialisthelsetjenesten, som pt og nå med eget studio. Lett å si, vanskeligere å gjennomføre!

Ja, en god del har ødelagt eller redusert forbrenning, men det betyr ikke at kaloriunderskudd ikke fungerer. Det betyr bare at du trenger en individualisert tilnærming som hverken vg.no treningsklokker eller Lifesum og lignende kan gi. Er det dyrt? Nei. Er det mulig å betale overpris for en dust med store biceps og Online coaching sertifisering? oh hell yes!

Noen fatburnere fungerer bra

Dersom vi tenker oss at det var lov og risikofritt med maksimale doser koffein og andre sentrale stoffer, så ville fatburnere fungert.

Men så er jo spørsmålet, er målet å gå kjapt ned 5-20 kilo for så å ha ramponert kroppen? Eller var målet å komme i form, få økt overskudd og leve lengere med god funksjon?

Tankene mine går til de som fikk hydroxcut før det ble forbudt, og pådro seg permanente organskader med døden til følge for enkelte. De gikk ned i vekt da, om ikke annet..

nov 06
privat treningsrom

Sjekkliste for privat treningsrom

Disse 10 punktene må du sjekke, når du skal leie privat treningsrom

nov 06
privat treningsrom

Hva koster et privat treningsrom?

Drømmen om et privat treningsrom trenger ikke koste skjorta, og en hel garasje. For de aller fleste vil det faktisk …

nov 06
privat treningsrom

Her er det private treningsrom i Skien

For deg som ønsker et privat treningsrom i Skien, er det et par ulike løsninger.Vi kan skille de i 3 …

nov 06
privat treningsrom

Sjekkliste for privat treningsrom

Disse 10 punktene må du sjekke, når du skal leie privat treningsrom

50%

Reserver din plass

Du er straks i må: Fyll inn detaljene under, så sender jeg deg en GRATIS invitasjon når registreringen åpner!

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Få mer informasjon

Så gøy at du er interessert i XOStudio!
Fyll inn detaljene dine, så sender jeg deg mer informasjon. 

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Er du medlem på XO Studio?

Velg den orange kanppen, dersom du allerede har et aktivt medlemskap ved XO Studio.
Dersom du ikke allerede er medlem, kan du starte med en prøvetime!

XOpt.no presenterer Gjennomtrent på 20

Hvor skal vi sende programmet?