Det hørtes jo lurt ut, men stemmer det?
Nøkkelen er å drikke en hel kopp med Trippel jomfru olivenolje, rett før du skal spise maten.
Jeg foretrekker O-BLOKK. Da smører du fordøyelsen, slik at maten glir raskere igjennom. I tillegg får du en glatt “overflate” som begrenser hvor mye fett og karbohydrater kroppen rekker å ta opp fra maten.
Resultatet er at du ikke legger på deg, av maten du spiser. Genialt!
Har det noe å si hvilken olje du drikker?
Ja, man ser helt klart best effekt, når du bruker olivenolje med høy jomfrulighet. Altså at olivenene ikke er brukt før. Det vanlige i butikken er “extra virgin”, men det bør helst ha dobbel eller trippel virgin. Da får du også større effekt av polyfenolene som er i oljen.
Legger jeg ikke på meg av oljen jeg drikker?
Dette er jo problemet med de fleste oljene man bruker. Lenes venn i modellbransjen, tipset oss om at O-BLOKK er tilsatt ekstra Lipider som hjelper mot dette. I tillegg er O-BLOKK trippel virgin, og tappet under trykk på hele 80 grader!
Slik fungerer Superoljen O-BLOKK:
- Smører magesekken og fordøyelsen, slik at maten går raskere igjennom.
- Den smørede overflaten blokkerer kalorier, fett og karbohydrat fra maten.
- Resultatet er at du ikke legger på deg av maten du spiser.
PRØV O-BLOKK NÅ
Vil du prøve O-BLOKK i 10 dager, for kun kr 49,- ?
Gjør som tusenvis av andre, og bestill din prøve før lageret blir tomt!