Gratis Treningsprogram: Slik trener du hele kroppen på under 20 minutter

Trene hele kroppen på under 20 minutter? Så klart du kan! Å Ikke nok med det: Siden du ikke blir ikke svett heller, kan du (nesten) ta det i lunchen! Programmet fungerer flott for nybegynnere, eller hvis du bare har lite tid. Programmet fungerer aldeles flott til opprettholdelse av muskelmasse og funksjon.

Programmet består av 6 ulike øvelser, En hovedøvelse, og en for hver primærmuskelgruppe. (Horisontalt Trekk og press, samt vertikalt Trekk og press.) Programmet benytter vanlige treningsapparater, som du finner på nær sagt alle treningssenter, og krever derfor ingen “innlæring”. Skulle du allikevel være usikker, så følger det med bilde og video av alle øvelsene 😉

Programmet kommer i 3 ulike vanskelighetsgrader og er lagt opp til to dager, som ikke skal tas inntil hverandre. Perfekt oppsett er 2-3 dager imellom hver økt, eksempelvis Mandag og Torsdag.

Gi en lyd på facebook siden vår og fortell hvordan du syntes programmet er, eller spør om du lurer på noe!

Kjenner du noen som trenger en rask rutine? Sharing is caring!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Instruksjoner:

Varm opp med romaskin eller ellipse i 2-3 minutter. Deretter starter du på programmet. 

Den første øvelsen er hoved øvelsen på programmet, her er målet å flytte en tung vekt! Du kan fint ha en del “igjen i tanken” etter denne øvelsen.

De neste øvelsene gjøres på en litt annen måte. Første gangen prøver du deg litt frem med vekter, fokuser på metoden fremfor hvor stor motstand du bruker. Den kan du heller øke gradvis!

I dette treningsprogrammet bruker vi noe som kalles for “Tempo”, det viser hvor lang tid vi skal bruke på hver fase. Dette er grundig beskrevet i programmet. Tempo skrives gjerne med 3-4 tall, som viser hvor mange sekunder man skal bruke på hver av fasene. Innimellom bruker man også “X” for Eksplosiv, da skal du ta i så hardt du kan! 

Tempo 1234 betyr derfor:
– Bruk 1 sekund på den første bevegelsen
– Vent 2 sekunder i midtstillingen
– Bruk 3 sekunder på returfasen
– Vent 4 sekunder før du tar neste repetisjon.

Kult, da er vi klare til å gå løs på selve programmet! 

Nivå 1

Har du aldri trent tidligere? Flott, da er dette for deg! Dersom du har tidligere erfaring, men har hatt noen måneder avbrekk kan du også starte her.

Nivå 2

For deg som har trent litt tidligere, eller hovedsakelig har trent gruppetimer. Dersom du har kjørt nivå1 1-2 ganger i uken, i 6-8 uker, kan du prøve deg på Nivå 2!

Nivå 3

Nivå 3 er ment som et supplement, til deg som har trent styrke i mer en 3 måneder. Det er testet på konkurenrende styrkeløftere, fitness atleter og tall-knusende revisorer. Er du klar?
50%

Reserver din plass

Du er straks i må: Fyll inn detaljene under, så sender jeg deg en GRATIS invitasjon når registreringen åpner!

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Få mer informasjon

Så gøy at du er interessert i XOStudio!
Fyll inn detaljene dine, så sender jeg deg mer informasjon. 

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Er du medlem på XO Studio?

Velg den orange kanppen, dersom du allerede har et aktivt medlemskap ved XO Studio.
Dersom du ikke allerede er medlem, kan du starte med en prøvetime!

XOpt.no presenterer Gjennomtrent på 20

Hvor skal vi sende programmet?