Trene hele kroppen på under 20 minutter? Så klart du kan! Å Ikke nok med det: Siden du ikke blir ikke svett heller, kan du (nesten) ta det i lunchen! Programmet fungerer flott for nybegynnere, eller hvis du bare har lite tid. Programmet fungerer aldeles flott til opprettholdelse av muskelmasse og funksjon.

Programmet består av 6 ulike øvelser, En hovedøvelse, og en for hver primærmuskelgruppe. (Horisontalt Trekk og press, samt vertikalt Trekk og press.) Programmet benytter vanlige treningsapparater, som du finner på nær sagt alle treningssenter, og krever derfor ingen «innlæring». Skulle du allikevel være usikker, så følger det med bilde og video av alle øvelsene 😉

Programmet kommer i 3 ulike vanskelighetsgrader og er lagt opp til to dager, som ikke skal tas inntil hverandre. Perfekt oppsett er 2-3 dager imellom hver økt, eksempelvis Mandag og Torsdag.

Gi en lyd på facebook siden vår og fortell hvordan du syntes programmet er, eller spør om du lurer på noe!

Kjenner du noen som trenger en rask rutine? Sharing is caring!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Instruksjoner:

Varm opp med romaskin eller ellipse i 2-3 minutter. Deretter starter du på programmet. 

Den første øvelsen er hoved øvelsen på programmet, her er målet å flytte en tung vekt! Du kan fint ha en del «igjen i tanken» etter denne øvelsen.

De neste øvelsene gjøres på en litt annen måte. Første gangen prøver du deg litt frem med vekter, fokuser på metoden fremfor hvor stor motstand du bruker. Den kan du heller øke gradvis!

I dette treningsprogrammet bruker vi noe som kalles for «Tempo», det viser hvor lang tid vi skal bruke på hver fase. Dette er grundig beskrevet i programmet. Tempo skrives gjerne med 3-4 tall, som viser hvor mange sekunder man skal bruke på hver av fasene. Innimellom bruker man også «X» for Eksplosiv, da skal du ta i så hardt du kan! 

Tempo 1234 betyr derfor:
– Bruk 1 sekund på den første bevegelsen
– Vent 2 sekunder i midtstillingen
– Bruk 3 sekunder på returfasen
– Vent 4 sekunder før du tar neste repetisjon.

Kult, da er vi klare til å gå løs på selve programmet! 

Nivå 1

Har du aldri trent tidligere? Flott, da er dette for deg! Dersom du har tidligere erfaring, men har hatt noen måneder avbrekk kan du også starte her.

Nivå 2

For deg som har trent litt tidligere, eller hovedsakelig har trent gruppetimer. Dersom du har kjørt nivå1 1-2 ganger i uken, i 6-8 uker, kan du prøve deg på Nivå 2!

Nivå 3

Nivå 3 er ment som et supplement, til deg som har trent styrke i mer en 3 måneder. Det er testet på konkurenrende styrkeløftere, fitness atleter og tall-knusende revisorer. Er du klar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *