Feil tid på avtaler

Her der de vanligste årsakene til hvorfor du får feil tid på kalender invitasjonene dine.

Feil tid på kalender avtalene og timen, oppstår når du har feil tidssone innstillinger. Det kan være på enheten din, eller hos epost \ kalender leverandøren din. Det betyr at bookingen din er riktig i vårt system, men vises feil på din enhet. (Det hender jo at vi også booker feil, men erfaringsmessig er det feil visning som er årsaken.)

I Norge bruker vi tidssonen CET eller CEST. De fleste epost og kalender leverandører som Outlook, Yahoo og lignende, bruker UTC tidssonen, eller ønsker ikke opplyse om dette pga personvern. Det hender i noen få tilfeller, at de ikke matcher tidssone med språket ditt.

Mulige årsaker til at du får feil tid på timen din.

1. Bookingen får ikke informasjon, om hvilken tidssone du er i. I så fall er reserveløsningen UTC.
  2. Bookingen får feil informasjon, om hvilken tidssone du er i.
  3. Du har feil tidssone på enheten din. Dette skjer ofte hvis du har vært på reise.

Både alternativ 1 og 2 løser du, ved å bytte tidssone i epost \ kalender profilen din.

Alternativ 3 løser du ved å gå på innstillinger for tid og dato på enheten din, og bytte til riktig tidssone der. Dersom enheten din bruker en sky-konto, kan det være du må oppdatere innstillingene der istedenfor. (eksempelvis microsoft konto for å logge på windows)

mar 07
Kurs

Kurs i Kaloritelling

Lær de viktigste prinsippene om kaloritelling og makrotelling, med XOPT sitt introkurs til kosthold!

feb 29
Gå ned i vekt

Urovekkende funn på ny studie om slankemedisin.

Tap av muskelmasse og vektoppgang med rent fett etter ett år, er blant de viktigste funnene i denne studien. Forskerne påpeker (ikke overraskende) at dette viser viktigheten av å kombinere vektnedgang med trening og varig livsstilsendring.

des 11
Blogg

Utviklingssamtaler og antall treningsdager

Til tross færre treningsdager en forventet, har de fleste god fremgang og resultater. Flesteparten på XO har ønske om 3-4 treningsdager, men snittet ligger på 1,8 gjennomførte. Her er 3 lærdommer du kan ta med deg:

mar 07
Kurs

Kurs i Kaloritelling

Lær de viktigste prinsippene om kaloritelling og makrotelling, med XOPT sitt introkurs til kosthold!

50%

Reserver din plass

Du er straks i må: Fyll inn detaljene under, så sender jeg deg en GRATIS invitasjon når registreringen åpner!

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Få mer informasjon

Så gøy at du er interessert i XOStudio!
Fyll inn detaljene dine, så sender jeg deg mer informasjon.

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Er du medlem på XO Studio?

Velg den orange kanppen, dersom du allerede har et aktivt medlemskap ved XO Studio.
Dersom du ikke allerede er medlem, kan du starte med en prøvetime!

XOpt.no presenterer Gjennomtrent på 20

Hvor skal vi sende programmet?