Dette abonnementet er den digitale versjonen av personlig trening. XO Online er perfekt for deg som ønsker å få veiledning og trening via nettbrett eller mobil. Sammen skreddersyr vi et trenings- og kostholdsprogram tilpasset din hverdag.

Vi starter med en oppstartsamtale, hvor vi prater om dine ønsker og mål. Deretter setter vi opp et skreddersydd program tilpasset deg.

Programmet leveres i vår digitale treningsdagbok, hvor du kan se video av øvelsene du velger selv hvor ofte du vil følges opp.

 • En-til-en trening hjemme (antall økter avtaler vi sammen)
 • Komplett, individualisert treningsprogram, spesifikt mot dine ønsker og mål.
 • Årlig utviklingsplan
 • Egen treningsapp med program, fremgang og analyse.
 • Valgfri oppfølging, kostholdsveiledning og mentaltrening
 • Tilgang på samlinger og kurs
 • Ukentlig coachinggruppe
 • Rabatt på PT, mentaltrening og testing.
 • 30% Rabatt

  XO Online Silver

  Fra: 549.00 kr / måned
  Nå målene dine raskere med et skreddersydd treningsprogram, personlig tilpasset deg og din hverdag! Digital treningsdagbok og oppfølging hver 2-4 uke.
  Velg alternativ
 • XO Online Gold

  Fra: 1,445.00 kr / måned
  Fri tilgang på Fabian! Jeg hjelper deg med å nå dine mål, gjennom 1-1 coaching, trening og kostholdsveiledning. Du får fri tilgang på eksperthjelp, hele veien til mål!
  Velg alternativ
Kan jeg bytte til en annen plan?

Du kan alltid oppgradere til en annen plan, også i avtaletiden. Merk at for Gold og Platinum er det en minsteperiode på 3 måneder.

Hva er forskjellen på coaching og oppfølging?

Oppfølging er tilbakemeldinger og justeringer underveis. Mye av det som selges på nettet som “online coaching”, er faktisk bare oppfølging med litt ekstra “topping”.

Coaching er et målrettet samarbeid hvor du og din coach tar tak i utfordringene du møter, på din vei mot målet. Coaching er altså en langt dypere treningsform. Les mer om forskjellene HER.

Hva er så spesielt med det avanserte programmet?

Lev som en toppidrettsutøver.

Det avanserte programmet henter ut hver eneste lille smule effekt, for å maksimere ditt fremgangspotensiale. Dette krever mye arbeid både å lage, og å justere underveis. Til gjengjeld får du den desidert råeste treningsopplevelsen, her trener og tenker vi som en toppidrettsutøver.

Kan jeg få XO Online Silver med Kosthold?

Kosthold er ikke inkludert i XO Online Silver, men kan bestilles som et tilvalg. Book en  Gratis konsultasjon, for å få pris tilpasset ditt ønske og behov. 

Har XOpt resultatgaranti?

JA! XOpt er stolte av å kunne tilby markedets BESTE RESULTATGARANTI på utvalgte tjenester! 

“Du betaler kun for resultater. Når vi ikke målene, betaler du ikke noe!”

Resultatgarantien gis på grunnlag av din individuelle treningsplan. Book en  Gratis konsultasjon for å komme i gang eller lære mer.

Jeg har en skade eller sykdom, kan jeg bruke XO Online?

Naturligvis! Våre personlige programmer kan tilpasses for de aller fleste sykdommer og skader.  Etter den første samtalen, tar treneren din en prat med fastlegen din for å avklare nærmere.

Først booker du en  Gratis konsultasjon, hvor vi kartlegger ditt behov. Etterpå kontakter vi fastlege eller spesialhelsetjeneste, for innlede et faglig samarbeid. 

Tillbyr dere rabatter til Studenter, honør eller uføre?

Vi vil at alle skal ha muligheten til å skape seg et friskt og sunt liv!  Book en  Gratis konsultasjon, for å få et personlig tilbud, tilpasset deg og din situasjon. 

50%

Reserver din plass

Du er straks i må: Fyll inn detaljene under, så sender jeg deg en GRATIS invitasjon når registreringen åpner!

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Få mer informasjon

Så gøy at du er interessert i XOStudio!
Fyll inn detaljene dine, så sender jeg deg mer informasjon. 

Ved å sende skjemaet aksepterer du å motta kommunikasjon og markedsføring, ifra xopt og dets partnere. Du kan melde deg av når du ønsker. Vi selger ikke din epost videre. All persondata behandles i tråd med vår personvernspolicy.

Er du medlem på XO Studio?

Velg den orange kanppen, dersom du allerede har et aktivt medlemskap ved XO Studio.
Dersom du ikke allerede er medlem, kan du starte med en prøvetime!

XOpt.no presenterer Gjennomtrent på 20

Hvor skal vi sende programmet?